Over Hostel Wees Een Kind

Alle opbrengsten gaan naar het weeshuis

Alle opbrengsten die binnen komen in het hostel gaan direct naar het weeshuis en de kinderen. Zo wordt er met de opbrengsten geïnvesteerd in de faciliteiten van het weeshuis, de dagelijkse kosten van de kinderen en de toekomst van de kinderen (bijvoorbeeld studie).

Vrijwilligerswerk in het hostel

Hostel Wees Een Kind is afhankelijk van vrijwilligers om de kosten in het weeshuis en het hostel zo laag mogelijk te houden. Je kunt er dus voor kiezen om naast je verblijf in het hostel ook als vrijwilliger mee te helpen. Denk bijvoorbeeld aan iets simpels als het huishouden, of aan dans-, sport- of muzieklessen.

Malang, Indonesië

Hostel Wees Een Kind is gelegen in Malang, een stad op het eiland Oost Java in Indonesië. Malang ligt op ongeveer 90 km van Surabaya, 340 km van Yogyakarta en 875 km van Jakarta. Malang is een vrij grote en bruisende stad met ongeveer 1 miljoen inwoners. Malang is een koele stad vanwege de hoge ligging. De stad is omringd door bergen, meren, groene rijstvelden en vele bijzondere hoogtepunten.

Hostel Wees Een Kind ligt in een rustige woonwijk, op 1 minuut loopafstand van 1 van de grote wegen in de stad, Jalan Raya Langsep. Hier kun je gemakkelijk opstappen op het openbaar vervoer netwerk van de stad, waardoor je binnen 10 minuten in het centrum van Malang bent.

Bekijk de buurt van het hostel!