Vrijwilligerswerk in het buitenland

Vrijwilligerswerk doen in het buitenland? Bij Hostel Wees Een Kind in Indonesië heb je de mogelijkheid om vrijwilligerswerk te doen. Hostel Wees Een Kind is gelegen in Indonesië; om precies te zijn in het dorpje Malang, dat is gelegen op het eiland Java.

Vrijwilligerswerk bij een kindertehuis in Indonesië

Kindertehuis Wees Een Kind is een kindertehuis wat onderdeel is van Stichting Wees Een Kind. Daarnaast is Hostel Wees Een Kind onderdeel van het kindertehuis en de stichting. Stichting Wees Een Kind is een Nederlands-Indonesische stichting die als missie heeft om wees- en kansarme kinderen in Indonesië niet een ‘huis’, maar een ‘thuis’ te geven. Het hostel is opgericht om in de kosten van het kindertehuis te voorzien. Alle opbrengsten van het hostel worden besteed aan het kindertehuis en de kinderen.

Mogelijkheden om te werken als vrijwilliger in het buitenland

Vrijwilligerswerk bij kindertehuis Wees Een Kind in Malang, Java is te combineren met een verblijf in Hostel Wees Een Kind. Je kunt ervoor kiezen om een slaapplek te reserveren en tijdens je verblijf te helpen met het runnen van het kindertehuis. Als vrijwilliger bij Wees Een Kind kun je bijvoorbeeld Engelse les geven aan de kinderen, sporten, knutselen of koken met de kinderen.

Vrijwilligerswerk in een kindertehuis

Als je als vrijwilliger bij Wees Een Kind werkt, dan werk je voornamelijk met de kinderen uit het bijbehorende kindertehuis. In het kindertehuis wonen 13 kinderen, met leeftijden van 2 tot 22 jaar.

Meer info over vrijwilligerswerk

Ben je geïnteresseerd in het doen van vrijwilligerswerk bij het kindertehuis? Lijkt het je leuk om onze kinderen te helpen in hun ontwikkeling en tegelijkertijd een unieke ervaring op te doen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Kijk ook op www.weeseenkind.nl voor meer informatie over het kindertehuis en de stichting achter het kindertehuis en het hostel.

Vul onderstaand formulier in om meer informatie aan te vragen over vrijwilligerswerk bij Hostel Wees Een Kind

* Invoer vereist

Naam *

E-mailadres *

Stel je even kort voor!*

Aanvullende opmerkingen/vragen